IMG_0086-760x507

Gæster

Gæster er velkomne i Rødovre Tennisklub!

Det er muligt at købe gæstetimer online. Du kan kun købe én time ad gangen og den koster 75 kr.

Der kan kun købes ialt 6 gæstetimer per udendørssæson. Ubrugte gæstetimer refunderes ikke.

Indendørs har vi ikke gæstereservation.

BEMÆRK i forbindelse med selve banebookingen: Når man skal spille med en gæst, køber man on-line en gæstetime og så skal banen bookes på samme måde, som hvis man skal spille med et medlem.

Når du har købt en gæstetime vil systemet vise dig en “saks” på de ledige baner. HVIS du ikke ønsker at benytte gæstetime på dette tidspunkt, fordi du ikke har brugt din almindelige bookingmulighed, gøres følgende: KLIK på saksen på den bane/tid du ønsker. I bunden af det nye skærmbillede skal du Godkende reservationen. Her kan du altså vælge “Jeg ønsker ikke at bruge mit klippekort”.

På hverdage mellem kl. 17.00-20.00 må gæstereservation IKKE benyttes!

Vi kan ikke blokere dette tidsrum i bookingsystemet. Derfor bedes det enkelte medlem styre dette selv. Det er enkelt at se i systemet, hvis der er nogle der misbruger det. Så vær rar at overholde denne regel.

Husk, at formålet med gæstereservation er at introducere nye spillere til klubben. Bruges gæstereservation af medlemmer til at lægge beslag på fx en bane to timer i træk, er det en klar overtrædelse af reglerne.

Derudover skal vi opfordre alle til at lægge så mange af deres gæstetimer som muligt uden for de populære tidspunkter kl. 10.00-17.00 på søn- og helligdage.

NB! To medlemmer af klubben må ikke reservere baner med hinanden på en gæstebooking!

Overtrædelse af reglerne for banereservering kan medføre enten karantæne eller eksklusion.