DS1 rykker op i 1. division

Rødovres tennisdamer i 1. division for første gang nogensinde!

Lørdag aften vandt Rødovre play-off-kampen mod Skovshoved med 4:2. Og fra næste sommer spiller Rødovre Tennisklubs bedste damer dermed i 1. division. Der ligger en suveræn indsats bag 1. pladsen i puljen og holdet viste samme styrke og gejst mod Skovshoved. Et hold, der har spillet godt i sin pulje og som ikke gav sig uden kamp.
Holdkampen – en såkaldt Play Off kamp – skulle afgøre, hvilket af holdene som rykker op i første division næste udendørs sæson. Klik her for de nøgne kampdata på turneringsportalen. 

Olivia Thiemke, Sofie Vindberg Nielsen, Mariam Hassouneh og Cecilie Refsgaard spillede en fantastisk, koncentreret holdkamp. De tre førstnævnte vandt deres singler uden at afgive sæt. Fjerde singlen tabte sin single. Stillingen efter singlerne var 3-1 til Rødovre.
Førstedoublen med Olivia og Sofie vandt deres kamp og oprykningen var en realitet. Andendoublen blev tabt og Rødovre vandt holdkampen 4:2. For første gang er Rødovres damer i 1. division. Øvrige spillere, som har spillet på holdet: Sitti Magambo og Trine Bjergbakke.
Stort tak for opbakningen fra tilskuerne. Sejren blev fejret med pizzaer. Næste mål er oprykning til første division indendørs. Fantastisk, at Rødovre viser sig frem både på dame- og herresiden.
Resultatet placerer Rødovres kvinder i 1. division for første gang nogensinde. Det er et stort sportsligt resultat, som hele klubben kan være stolt af.
Der skal lyde en stor tak til spillerne, familierne bag disse samt ikke mindst trænerne Marcin Gosieniecki & Einar Schwarz og holdleder Michelle Jørgensen. Det er en holdpræstation af de virkeligt store. Og vi håber, at den koncentrerede indsats fortsat vil blive leveret indendørs og næste sommer.


Glæde hos alle Rødovrespillere efter kampen! Fra venstre: Sitti, Olivia, Sofie, Cecilie og Mariam

Billedet øverst: Skovshoved og Rødovres hold før kampen.