Genåbning af hallen udsat til 18. januar

Her på tærsklen til 2021 meddelte statsministeren på et pressemøde, at Covid-19-restriktionerne er forlænget 14 dage til og med den 17. januar. Dermed er der fortsat ikke adgang til tennishallen.

Se Dansk Tennis Forbunds fortolkning af samme ved at klikke her.

Som tidligere meddelt kan der spilles udendørs på minitennisbanerne og også på banerne 3-4 og 8-9, når de ikke er for våde eller udsat for frost. Som indendørs medlem kan du reservere banetid på de 4 nævnte grusbaner.

Brug udendørsbanerne med omtanke, både for at beskytte banerne mod ekstraordinært slid og for at minimere risikoen for smittespredning som hidtil.

Nødplan for træning af juniorer:

Cheftrænerne har fået godkendt flg. plan for nødtræning af juniorer på minitennisanlægget (og om muligt banerne 3-4 og 8-9) kombineret med fysisk træning:

Der tilbydes udendørs træning til dem, som ønsker det, foreløbigt til den 18. januar, hvor vi håber på, at vi igen kan bruge hallen.

Træningen udendørs kommer til at foregå fra kl. 14 – 16. Man kommer samme dag, som man trænede indendørs:

• De som trænede inden kl. 17, træner nu fra kl. 14 – 15,
• Trænede man fra 17 – 18, skal man komme kl. 15 – 16.

Der vil være fysisk træning og vi vil træne på minibanerne og på/ved slåmuren.

Tag passende tøj på og udendørs sko.

I tilfælde af regn, sne eller frostvejr er træningen aflyst.

KOM OMKLÆDT OG MØD OP VED KLUBHUSET.

PS: Øvrige medlemmer skal respektere, at minitennisbanerne, slåmuren og bane nr. 8 er reserveret til juniortræning hverdage fra kl. 14 – 16. Kun hvis der ikke er nok juniorer til stede til træning, kan andre medlemmer komme i betragtning i disse tidsrum.

Øvrige forhold såsom turneringer m.v.

Bemærk i øvrigt, at der er truffet afgørelse om, hvilke spillere, der anerkendes som ”professionelle” og som dermed fortsat kan træne indendørs og kan deltage i f.eks. SM.

Endelig er Dansk Tennis Forbund og Tennis Øst ved at indstille sig på, at afvikling af indendørsturneringen for hold også bliver påvirket.

I bestyrelsen følger vi som hidtil udviklingen nøje. I første omgang er der ingen træning indendørs de første to uger af januar heller.

Da man ikke kan udelukke en yderligere forlængelse af lukning af hallen, afventer vi næste udmelding fra statsministeriet og/eller kommunen, før vi foretager os yderligere.

Skal vi ikke håbe på, at Nytåret bliver virkeligt Godt?

Mvh. Bestyrelsen