Hallen genåbner 22/12 kl. 18

“Individuel tennis” må finde sted i Rødovre Tennishal fra 22. december kl. 18

Fælles meget fokuserede bestræbelser via idrætsorganisationerne (DIF,  DGI og DTF) i kulturministeriet og som bestyrelse i forhold til Kultur- og Fritidsområdet i Rødovre Kommune har onsdag bevirket, at der nu atter er adgang for alle brugere til at spille tennis i Rødovre Tennishal.

Tilladelsen til at åbne igen er givet af Kultur- og Fritidsafdelingen i Rødovre Kommune efter et flere dage langt mødeforløb i og med Kulturministeriet. Klik her for at læse Kommunens tilladelse til at gå i gang igen.

Læs lidt mere om slutresultatet her:  (Opdatering om indendørs foreningsidræt fra DIF og DGI (tennis.dk)

Fra Kulturministeriets seneste opdatering vil vi især fremhæve følgende passus med seneste tilføjelser markeret med gult:

”Ordlyden af Kulturministeriets uddybning af Epidemikommissionens anbefaling lyder:

Der gælder en opfordring om ikke at deltage i indendørs aktiviteter i foreningslivet, herunder idrætsaktiviteter mv., i juleferien. Opfordringen gælder indtil 5. januar 2022, hvor grundskolerne genåbner.

Opfordringen gælder også idræt i foreningsregi, herunder træninger, stævner, camps, turneringer, kampe mv. Opfordringen gælder dog ikke individuelle eller selvorganiserede idrætsaktiviteter, herunder løbeture, familieture i svømmehallen eller få personer, der spiller badminton eller tennis sammen i en idrætshal, hvis dette kan gøres under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes øvrige anbefalinger om at bremse smittespredningen. Opfordringen skal ses i sammenhæng med, at sundhedsmyndighederne anbefaler, at man begrænser sine sociale kontakter i juleferien til familie og nærmeste bekendte samt, at man så vidt muligt undgår steder, hvor der er mange mennesker samlet.

Husk mundbindet

Der er krav om mundbind i tennis- og padelhaller. Alle fra 12 år og opefter skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når man befinder sig i i en idrætshal. Kravet gælder ikke under udøvelsen af sin sport. Kravet om mundbind gælder foreløbigt frem til 17. januar.

Dette betyder, at alle turneringer, organiseret træning ud over 4 på en bane samt sociale aktiviteter ikke finder sted. I kan organisere tennisforløb individuelt eller selvorganiseret, hvor I selv udviser rettidig omhu med hensyn til at undgå at blive smittet eller at smitte andre. Undgå at tage bad og klæde om i hallen. Og sørg for at spritte hænder ofte samt at bære mundbind, når I kommer i nærheden af andre i hallen.

Det var nok den bedste julegave vi kunne give jer. Gaven må gerne ”åbnes” med det samme, hvis I har en ketsjer, et par bolde og tøj & sko i nærheden og der kan reserveres en banetid.

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub