I modgangen lægges grunden til forbedringer!

Klubbens to damehold har modgang for øjeblikket. Stjernen Sofie Vindberg Nielsen trækker det hun kan, medens de øvrige unge damer – piger om I vil – i alderen 13-17 år  – mangler 1-2 års erfaringer og succesoplevelser for at slå fuldt igennem.

Derfor oplever vi nu, at begge hold ligger i bunden i henholdsvis 2. division Øst og i liga 2 i deres respektive puljer. Cheftrænerne har set det komme sommeren igennem, så kursen er lagt om.

Det er besluttet at spille med de spillere vi har og at fokusere på at støtte dem bedst muligt i deres udvikling. Og heldigvis ser det lovende ud:

Dameholdet i 2. division Øst består af:

  • Sofie Vindberg Nielsen, årets talent i Rødovre og nu godkendt til Team Rødovre-støtte. Her er der fokus på den fysiske træning samt slagtræning med et par af de bedste trænere på området. Det mentale får også en indsats lidt længere henne i processen,
  • Et meget energisk tvillingepar – Anique og Amelie Buck-Arentsen – kom til tennissporten for 1 ½ år, da de opgav en lovende karriere som sportsdansere for at forsøge sig med tennis. Deres og forældrenes professionelle indstilling gør, at de træner meget målrettet og løbende forbedrer deres indsats til træning og i kampene,
  • Trine Bjergbakke er på efterskole, men spiller med og er meget flittig til træning og ihærdig i kampene. Bliver en virkelig gevinst, når efterskolen slutter,
  • Nana-Adomaa Ampadu Owusu er tilbage efter en pause. Sammen med Sitti Magambo er hun flittig til træning og begge er nu hjælpetrænere i klubben.

Andetholdet damer i ligaens 2. division består af:

  • Sitti Magambo, Nina Jægerfeld Juric, Wilma Jensen, Lærke Hansen, Supreyaa jensen og Tone Trolle,
  • Sitti er 15 år, de øvrige blot 13,
  • Tre af pigerne er blevet optaget på Idrætslinjen på Valhøj Skole her i efteråret efter et fint forarbejde af cheftrænerne og en stor velvilje fra skoleadministrationen,
  • Gruppen har trænet sammen i 2 år og viser pæn fremgang. De kommer til træning hver gang og arbejder godt. Sidste vinter spillede de blot skumturneringer, så det er et stort skridt fremad på kort tid.

Så vi har spillerne, der vil… og med tålmodighed, megen øvelse og humør ser det langt bedre ud på mellemlangt sigt. Cheftrænerne har ekspertise til at lære pigerne at spille endnu bedre tennis. Sammen må pigerne, deres forældre og klubben gøre vort bedste for, at det lykkes med denne nye generation af piger i klubben.