ITF World Tennis Number (WTN) i Danmark

Kære alle

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis har indført ITF World Tennis Number (WTN) i Danmark. WTN er et rating-system, som vil gøre det nemmere for alle, der spiller tennis i Danmark at møde modstandere med tilsvarende niveau på tværs af alder og køn.

I Rødovre Tennisklub har vi takket ja til at være ambassadørklub i Danmark for WTN. Det har vi, fordi vi ligesom forbundet tror på, at WTN bliver et stærkt redskab med fordele for os som klub og jer som spillere.

Med WTN bliver det lettere at lave nye spændende turneringsformater, sætte ranglister og lave træningshold. Samtidig kan det hjælpe jer spillere til at finde en ny makker i klubben, fordi niveauet matcher.

ITF World Tennis Number er for alle niveauer, køn og aldersgrupper. Hvis du har spillet holdkampe eller turneringer, der er registreret i DTF’s system indenfor de sidste fire år, har du allerede dit eget WTN. For at se det skal du blot logge ind på din brugerprofil i Tournament Software.

Få dit eget WTN efter én turnering
Som ambassadørklub holder Rødovre Tennisklub #GameOn turneringer, som er den perfekte start for dig, der måske ikke allerede har et WTN. Det er hyggelige puljestævner, som afvikles over en enkelt dag, hvor du får mulighed for at spille med en række forskellige modstandere.

ITF World Tennis Number opdateres hver onsdag. Og efter kun en enkelt #GameOn turnering vil du have din helt egen rating.

SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN DEN 19. juni, HVOR VI HOLDER DEN FØRSTE #GameOn turnering .

Er du nysgerrig efter at vide mere? Så læs videre herunder eller gå ind på www.tennis.dk/WTN

FAKTA: Hvad er ITF World Tennis Number?
Kort sagt er det…
• et verdensomspændende rating-system, hvor man kan se sit eget niveau på en skala fra 40 (nybegynder) til 1 (de bedste i verden)
• en separat rating for single og double
• en algoritme der laver en personlig rating til dig
• en algoritme, der tæller sæt og kampe – så des mere du spiller, des mere nøjagtig bliver din rating
• en ekstra og gratis feature på din profil i DTF’s turneringsunivers, Tournament Software

Danmark er et af de første lande i verden til at indføre WTN. Det engelske forbund, LTA, Irland, Singapore og Litauen er allerede i gang. Danmark og det amerikanske forbund, USTA, er de næste i rækken.

ITF World Tennis Number er udviklet af det internationale tennisforbund. ITF arbejder sammen med 130 nationale og regionale forbund om udbredelsen af ITF World Tennis Number.