Klar til holdkampene indendørs!

Herrerne spiller hjemme lørdag mod Birkerød!
Lørdag eftermiddag den 26. ds. kan du fra kl. 15 følge herrerne i 1. division i første kamp indendørs i år.. og kampen spilles i Rødovre!

Modstanderen er Birkerød, der har modtaget forstærkning fra Hillerød i form af stortalentet Gustav Theilgaard.

Vort hold bestående af Rasmus Schwarz, David Dark Hansen, Jonas Schwarz og Marcin Gosieniecki er forstærket via tilgang af Jacob Pyndt fra Vanløse. Endvidere trækker vi på Wollmar Boris-Möller fra Fair Play i Malmø, en ung lovende spiller, der er meget stærk indendørs.

Det hele afgøres over 7 runder, 4 før jul og 3 efter nytår.

Damernes første kamp afvikles den 2. november mod AB
Sofie Vindberg stiller op stærkere end nogensinde. Hun suppleres af Amelie og Annique Buck-Arentsen, der på rekordtid har skiftet dansegulv og sportsdans ud med tennishallen og dametennis. Karoline Johnsen, Trine Bjergbakke og et par andre talenter er på holdet, der skal kæmpe mod AB, Farum, Holbæk, HVT og Brøndby Strand.

Målet er at forblive i 2. division, hvilket vil kræve en hel del. Men lad os håbe, at de unge talenter slår igennem denne vinter, så vi fortsat er stærkt med her også!

De tre kampe før jul afvikles den 2., 16. og den 23. november.

Ligaholdene er også klar
I løbet af sommeren er 2. holdstruppen styrket væsentligt, især på herresiden. Der er derfor grund til at håbe, at de to ligahold for herrer i liga 3 og 4 vil gøre det godt.

Vi håber også på, at liga 2 holdet for damer slår sig fast som turneringshold.