Opkrævninger 2024 og adgang til nye baner

Opkrævningerne for 2024, bliver lidt anderledes end det plejer.

I forbindelse med det nye anlæg kommer der også en ny måde at komme ind på banerne. Det bliver med en brik på samme måde som til hallen. Desværre er det IKKE muligt at koble de gamle brikker til det nye system, så alle skal have en brik mere.

For at komme i gang med udlevering af brikker så tidligt som muligt, vil der snart komme en opkrævning af depositum for denne brik på 199 kr. med betalingsfrist 1/2-2024. Dem der betaler kontingent med betalingsservice vil blive opkrævet på denne måde, øvrige medlemmer skal selv logge på systemet og betale online.

Udlevering af brikken når depositum er betalt. Der er to muligheder:

  1. Møde op i hallen/klubhuset på udvalgte dage i marts/april og få den udleveret af Torben Sejer. (datoer kommer på hjemmesiden og opslag i hallen/klubhuset).
  2. Log ind i systemet og købe forsendelse til 40 kr., hvorefter brikken sendes til din adresse.

Pas godt på din brik, den vil virke så længe du betaler kontingent, hvis du mister den, skal du kontakte Torben på torbensejer@hotmail.com. For at få en ny brik skal du betale et nyt depositum på 199 kr. Hvis du melder dig ud, har du 6 måneder til at få dit depositum tilbage ved at aflevere brikken til klubben, efter de 6 måneder er dit depositum tabt.

For at finansiere renovering af de sidste to baner, blev det ved den ekstra ordinære generalforsamling 29/11-2023 besluttet at indføre et midlertidigt banetillæg på 325 kr. om året de næste 5 år for voksne. De medlemmer der har betalt sommerkontingent 2024 via helårs kontingent, bliver opkrævet de 325 kr. sammen med opkrævningen af depositum for nøglebrikken i februar. Øvrige medlemmer opkræves i forbindelse med kontingentet til marts/april. Har du spørgsmål til dette er du velkommen til at kontakte Torben på torbensejer@hotmail.com.

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub