Rødovre Tennis bliver i divisionerne!

Rødovres deltagelse i tre nedrykningsspil i tennis er nu afgjort…. og alle til Rødovres fordel! – dvs. ”alle-gode-gange-tre!”

Pladsen i 1. division for herrer er sikret en sæson til!
I nedrykningsspillet fra elitedivisionen mødte ATK´s førstehold KFUM i en playoffkamp. Efter de ordinære 6 kampe stod det 3:3, hvorfor kampen skulle afgøres i Golden Set, som blev vundet af KFUM. Det betød nedrykning for ATK og ….
Rødovres bedste herrer bevarer dermed deres plads i 1. division øst uden at skulle ud i et nedrykningsspil til 2. division.

2. divisionspladsen for damerne særlig vigtig
I 2. division for damer slap Rødovres bedste damer ligeledes for at spille play-off til sjællandsserien. Ud over at bevare divisionspladsen undgik Rødovres 2. og 3. hold dermed en tvangsnedrykning fra henholdsvis sjællandsserien og serie 1. Dette ville have været meget ærgerligt, da begge hold fik en 2. plads i deres række og dermed er for gode til at rykke ned. Rødovres damer har vist stor bredde og gejst denne vinter og har dermed gode chancer for at forbedre sig de kommende sæsoner.

De næstbedste herrer sikrede sig pladsen i serie 1
Rødovres næstbedste herrer spiller i serie 1 og skulle i ugens løb i play-off mod Vallensbæk. Efter de første 4 kampe førte Rødovre 3:1 og fremfor alt med 7 sæt mod 2. Dermed kunne holdet ikke hentes og bevarer dermed pladsen i serie 1 uden at spille de sidste 2 kampe.

Dermed fik Rødovres eliteafdeling det maksimale ud af situationen og kan nu arbejde koncentreret hen mod udendørssæsonen og mod næste indendørssæson.

Bestyrelsen, den 10. marts 2017