Sofies store aften den 25/9

Sofie Vindbergs store aften den 25. september på Rødovregaard!

Team Rødovre fandt midler til tennissporten!
Hvert år siden 2014 har Team Rødovre uddelt støtte til idrætstalenter og eliteklubber i Rødovre i et omfang på ca. 4 1/2 millioner kr.  samlet.

For første gang blev det onsdag den 25. september tennissportens tur, idet Sofie Vindberg Nielsen fik overdraget sin støttecheck sammen med andre idrætstalenter og eliteidrætspersoner fra Rødovre Håndboldklub, Avarta, Rødovre Mighty Bulls, RSIK, Islev Taekwondoklub, Hwarang Taekwondo Klub Rødovre, Rødovre Floorball Club, Rødovre Bokseklub samt taekwondotalentet Tobias Hyttel.

Sofies muligheder her og nu
Sofie er blandt de bedste U18-damer i Danmark og har to års HF-studier foran sig på idrætslinjen på Brøndby Gymnasium. Hun har med den rette støtte en reel chance for at slå igennem som senjunior og ung damespiller.

Og meget apropos er hun i weekenden inviteret til DM i padel i Vester Skierninge ved Svendborg af sin gamle doublemakker. Denne mener, at de to kan begå sig inden for padel også. Som bekendt er Sydfyn den del af Tennis Danmark, der har det største antal padelanlæg pr. indbygger i Danmark. Derfor må mesterskaberne naturligvis afholdes dér. Men Sofie tager toget derover i weekenden for at prøve denne del af tennis også!

Men hvad skete der på Rødovregaard?
Ceremonien på Rødovregaard varede 3 ½ time, da der jo var 10 støttemodtagere og et opbyggeligt indslag med tophåndboldspilleren Lars Christiansen (Vidar Sønderborg, Ribe HK, SG Flensburg Handewitt, KIF Kolding og håndboldlandsholdet i ca. 20 år).
Sofie fik pæne ord fra borgmester Erik Nielsen, modtog 20.000 kr. i støtte og et godt foredrag om eliteidræt og de personlige omkostninger herved fra Lars Christiansen. Han kan virkeligt illustrere, hvad topidræt er på godt…. og ondt!

Marcin Gosieniecki og Poul Lundberg var med som støtter. Marcin blev påskønnet for sit store arbejde som træner i 11 år i klubben, heraf de 8 med Sofie. Der skal også her lyde en stor tak til Einar Schwarz for tidligt at have set Sofies talent og sammen med Marcin at have sat en scene op, der kan udvikle et talent som Sofie!

Stor tak til Team Rødovre, de 21 sponsorer bag projektet samt ikke mindst Rødovre Kommune for hjælpen!

I farten må familien med lillebror Emil samt forældrene Michelle og Jeppe ikke glemmes. De støtter Sofie med træning, kørsel, stævnepenge og en masse drillerier. Fortsæt med det, det motiverer også!

Vores sponsor Coolsport A/S med de kendte HEAD-produkter har også ydet og yder vigtig støtte med udstyr og tøj. Så der er flere til at deles om æren.

 

 

 


Dagsordenen for fremtiden sættes af Sofie selv.

Men det drejer sig naturligvis om fremtiden. Her sætter klubben sammen med Sofie og hendes familie en plan op, der leverer på de præmisser, der er udstykket i støttebetingelserne.

Cheftrænerne vurderer, at det i høj grad er op til Sofie selv, hvor langt hun vil nå og hvordan? – Klubben og sponsorstøtten kan levere nogle værktøjer og rammer. Det er idrætskvinden M/K, der selv skal sætte dagsordenen.

Dette synspunkt blev også understreget af Lars Christiansen, der nævnte, at en håndbold lavet af papir og tøj samt en garageport som barn i Sønderborg var starten for ham og styrende for den udvikling han var inde i de næste +30 år som topidrætsmand.

Støtten er bevilget. Nu skal Sofie tage imod hjælpen i det tempo, hun selv sætter.

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub