SOMMER 2024 – i RØDOVRE TENNISKLUB

Er du motionist og seniorspiller og er hjemme en del af skolernes sommerferie – og har lyst til at spille og træne mere tennis?
 
Du kan i Rødovre Tennisklub købe TENNISSKOLE, dvs. træningsforløb over 4 gange 1,5 time, hvor vi på hold af 4-5 spiller dynamisk tennis, genopfrisker teknikken og har fokus på den tekniske og taktiske udvikling. Vi arbejder bevidst på at skabe netværk og spillegrupper, hvor du kan lege og øve videre.
 
Der er to kategorier:
Tennisskole for ØVEDE – dvs. at du har spillet 2 eller flere sæsoner og/eller at du som spiller er i stand til at serve/returnere stabilt og kan holde dueller i gang – dette er primært spilbaseret træning.
Tennisskole for LETØVEDE – dvs. 1-2 sæsoner og/eller at du fortsat har udfordringer med at opnå et stabilt spil – overvejende er det træning med bold- og spiløvelser via kurv.
 
Foreløbig er der hold tirsdage og fredage – tilmelding og betaling her – altså login-siden, hvor du trykker MENY > HOLDOVERSIGT > og kan vælge …
 
 
Forløbene er på halvanden time, dvs. lidt mere tid til fordybelse. Prisen er fortsat svarende til 105 kr./timen. Her i ferietiden bliver du mødt af forskellige trænere:
 
Trine Bjergbakke
Astrid Kjær
Anna Sheveliova
Chr. Østergaard
 
Og kan du ikke deltage alle gangene, har du lov at videregive/videresælge din plads.
Eventuelle spørgsmål til chr.oestergaard@gmail.com
 
Vel mødt
Astrid, Anna, Trine og Chr.