Status på udendørsanlægget

Om udendørsanlægget kan vi meddele følgende her til Påske:

 • Vi arbejder hen imod delvis overdragelse af ganske få baner tidligt i april. Det bliver på vilkår, hvor vi:
  • For det første skal gå ind på banerne via Parken vest for anlægget,
  • Det resterende anlæg vil fortsat være byggezone, hvor vi ikke får adgang, før hele byggeriet er færdigt,
  • Udvalgte spillere og ledere får ansvaret for at gøre de frigivne baner spilbare så snart som muligt (se anbefalinger derom ved at læse her).    
 • Når vi får nye informationer fra Kommunens byggegruppe, vil I de kommende 4-6 uger få hyppige og helst præcise opdateringer på, hvad vi nu kan og skal gøre,
 • Omkring følgende datoer har vi nogle særlige bemærkninger nu:
  • Standerhejsning er planlagt til den 19. april; som det ser ud nu, udsætter vi denne begivenhed,
  • Tennissportens Dag er den 27. april; vi vil formentligt gennemføre den via en Plan B, som Helle Christensen så står for,
  • Tidlige hjemmekampe i holdturneringen og træning til samme; her vil vi løbende aftale med holdlederne, spillerne og modstanderholdene, hvordan vi griber sagerne an.

Adgang til banerne
Som tidligere nævnt skal alle, der skal spille på det nye anlæg, have en ny brik. Det har desværre ikke været muligt at koble de to systemer sammen, så til alle dem der har en brik til hallen: pas stadig godt på den.
Bestyrelsen har vedtaget at indføre et depositum på 199 kr. for den nye brik. Der er allerede over 500 der har betalt dette, men også mange der ikke har.
Peter Munck, Einar Schwarz og Torben Sejer skal til møde med brikleverandøren d. 2/4, og kort tid derefter, vil det være muligt at hente sin brik, hvis man har betalt.
Hold øje med hjemmesiden og opslag i hallen angående tider.
Den nye brik vil virke, så længe du er medlem, så pas godt på den, det koster 199 kr. at få en ny.
Skriv til Torben på torbensejer@hotmail.com, hvis du har spørgsmål til den nye brik.

Officiel indvielse af udendørsanlægget den 11. juni 2024
Den officielle indvielse afholdes den 11. juni 2024 kl. 15 – mindst 18. Her er mange gode kræfter hos såvel Kommune som Klub i gang med et større planlægningsarbejde. I får flere oplysninger i løbet af april måned. Men sæt X i kalenderen. Det bliver sikkert en stor eftermiddag og aften.

Mvh. Bestyrelsen