Svær sæsonstart for seniorerne

Rødovres herrer tabte 2:4 ude mod TK Ryvang i tennis 1. division

Efter et klart 0:6 nederlag i den første kamp mod Birkerød var næsen sat op efter et bedre resultat i næste runde, men i en jævnbyrdig og seværdig kamp tabte Rødovres tennisherrer 2:4 ude mod TK Ryvang i weekenden. Af 4 match tiebreaks – hvor begge hold vandt 1 sæt hver først – vandt Rødovre blot en:

  • Wolmar Boris-Möller tabte 7:10 til Simon Lander Raagaard i 1. single,
  • Rasmus Schwarz vandt 10:6 over Rasmus Heinemann i 3. single,
  • Marcin Gosieniecki tabte 9:11 til Tore Hilbert i 4. single,
  • Wolmar & Rasmus tabte 7:10 til Simon & Rasmus i 1. double

Så kampen tabtes på marginaler, hvorfor Rødovre nu er i bunden efter de første 2 kampe af 7 i hele turneringen. Men moralen er høj inden de sidste kampe, hvor der forventes et tæt opløb i både bund og top.

Flot serv på vej fra Ryvangspiller

Damerne i 2. division tabte 1:5 hjemme mod AB

Damerne tabte hjemme med 1:5 mod AB i 2. division damer. Sofie Vindberg var suveræn på 1. singlen. End videre tabte hun og Trine Bjergbakke knebent 1. doublen med 10:12 i match tiebreak.

De øvrige unge piger – Nada Ampadu samt Amalie & Anique Buck-Arentsen – kæmper bravt og får fin støtte fra tilskuerne, så der er håb om sejr senere fremme i turneringen, selvom de taber deres kampe klart p.t.

Ligaholdene nu spillet ind!

Liga 3 herrer vandt 6:0 ude over Køge og Liga 4 herrer 5:1 hjemme over Holbæk. Reservetruppen på herresiden har en fin tyngde! Det er specielt glædeligt, at der nu er gode reserver på alle pladser!.