Tidlig juleferie fra onsdag den 9/12

I forlængelse af pressemødet i Statsministeriet dags dato har vi fra forbund og nu senest den kommunale administration modtaget orientering om, at tennishallen er lukket ned fra onsdag den 9. ds. på følgende vilkår:

”Kære foreningsledere

Med regeringens udmelding i dag, den 7. december 2020, er der indført nye skærpede restriktioner i 38 kommuner, inkl. Region Hovedstaden, hvilket også får indflydelse i Rødovre.

De nye restriktioner er gældende fra onsdag den 9. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021. Hvis muligt anbefales det, at der lukkes ned for aktiviteterne hurtigst muligt.

De nye retningslinjer er følgende:

  • Al indendørs idræt og øvrige aktiviteter lukkes ned. Professionel idræt er dog undtaget. I Rødovre er det kun Mighty Bulls, der kan træne/spille kampe. Lukningen gælder for kommunens idrætshaller, gymnastiksale og andre indendørs træningssteder.
  • Udendørs idræt kan fortsat gennemføres, når forsamlingsforbuddet om max 10 personer for alle aldersgrupper, overholdes.
  • Omklædningsrum til udendørsidrætten lukkes.
  • De særlige restriktioner for Region Hovedstaden, bl.a. omkring forsamlingsforbuddet på max 10 personer forlænges til 28. februar 2021.

Børne- og Kulturforvaltningen vil gerne benytte lejligheden til at sige en stort tak til alle idrætsforeninger og frivillige, som har lavet et stort stykke arbejde i denne coronatid, og har formået at holde aktiviteterne i gang, trods de mange ændringer I har været igennem.

Vi ser frem til, at vi igen kan mødes på mere normal vis i idrætsforeningerne på den anden siden af nytår.”

Vi mødes derfor først i hallen igen mandag den 4. januar 2021.

Bestyrelsen vil senere udsende en julehilsen, der nu får et andet indhold end planlagt, før den blev overhalet af denne meddelelse fra Kommunen og Regeringen.

Vi har ikke afbooket faste reservationer i bookingsystemet, men kun markeret under fri reservation, at hallen ikke kan bruges. Undlad venligst at afmelde de faste reservationer, da nogle medlemmer så kunne tro, at de får adgang til at spille i hallen de næste 4 uger.

Bedste hilsner
Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub