To sejre til vores to bedste seniorhold lørdag!

Lørdag eftermiddag slog Rødovre Tennis´ to bedste hold henholdsvis Farum og B 93!

Reserverne tog et godt skridt mod 1. division for damer
I 2. division ØST mødte Rødovres damer B 93 hjemme. Rødovre gik ind til kampen med bange anelser, da de to bedste damer, Emilie Elsvad og Sofie Vindberg Nielsen kæmper med overbelastede knæ.
Resultatet blev 3:1 til Rødovre efter en solid holdindsats:

Sofie Vindberg Nielsen stillede uden ret megen kampforberedelse op i 1. singlen og vandt to gange 6:3 over Line Gottschalck. Stor ros til Sofie for at levere så meget under vanskelige betingelser.
Reserven Clara Østergaard viste imponerende fremgang i 3. singlen, som hun kørte sikkert hjem med 6:2, 6:3 mod Eva Buciek. Majken Asmussen gjorde en hæderlig indsats med 3:6, 2:6 mod Caroline Tranberg..
2:1 til Rødovre efter singlerne. For at spare Sofie stillede Rødovre nu med Majken og Clara i den afsluttende double. Efter en meget lang og jævnbyrdig kamp vandt Rødovreparret med 12:10 i match tiebreak, hvor de lå nede med 4:8 efter 12 bolde.

Det samlede resultat 3:1 til Rødovre, der bevarede chancen for at rykke i 1. division til næste vinter

Herrerne tog en sikker sejr på 6:0 mod Farum i Farum
I udekampen mod Farum skulle Rødovres herrer i 1. division ØST helst sikre sig så stor en sejr som muligt. Det skete i en kamp, hvor alle 4 herrer toppede samme dag.

Rasmus Schwarz uddelte en brille med to gange 6:0 til Johan Banach. I 6 servepartier lavede Rasmus 17 serveesser på de 26 minutter, som kampen varede. Vist dansk rekord i divisionsturneringen.
Broderen Jonas Schwarz var meget sikker med 6:1, 6:2 mod Ulrik Vestergaard Knudsen.

Mest overraskende var det dog, at Nicholas Pettersson i 2. singlen slog Thomas Jensen 6:2, 6:3 med virkelig stilren tennis. Og endelig slog Marcin Gosieniecki sin modstander Frank Frederiksen 6:0, 6:4.
I doublerne satte holdlederne Jonas og Rasmus sammen for at være helt sikker på 1 sejr til. De vandt da også sikkert med 6:0, 6:1 mod Johan og Thomas.

I den sidste double blev der så spænding om udfaldet, da Marcin og Nicholas skulle overgå sig selv for at hive points hjem. Efter 2:6 i 1. sæt vågnede Marcin op og trak sig selv og Nicholas op til at vinde 2. sæt 6:2. I den afgørende tiebreak var Rødovreparret mest koncentreret og sikrede sig denne med 10:7.
En forrygende indsats af Rødovres herrer i Farum også


Taktikmøde før doublekampene

6:0 for godt forarbejde op til lørdagens kampe af Einar og Marcin
Og så må vi ikke glemme trænerparret Einar Schwarz og Marcin Gosieniecki, der op til lørdagens kampe havde arbejdet meget hårdt med opstillingerne og den mentale forberedelse af spillerne på begge hold.