Herrerne vandt topkamp

4:2 mod Birkerød hjemme lørdag!

Kamprapporten:
1.divisionsholdet for herrer overgik alles forventninger ved at slå nr. 1 Birkerød med 4:2 hjemme!
Efter singlerne førte Rødovreholdet 3:1 med flg. resultater:

Single 1. Jonas Lütjen – Christian Samuelsson: 6:1, 2:6, 10:6,
Single 2. Rasmus Schwarz – Gustav Theilgaard: 3:6, 5:7,
Single 3. Jonas Schwarz – Marcus Gram Petersen: 6:3, 6:2,
Single 4. David Dark Hansen – Frederik Justesen: 6:2, 6:1.

Disse kampe måtte afvikles indendørs, da udendørsbanerne svømmede i vand om morgenen. Til frokost var de tørre og solen skinnede, så iflg. DTFs råd måtte doublerne afvikles udendørs.

I herredouble 2 vandt Marcin Gosieniecki og Jonas Schwarz komfortabelt med 6:1, 6:2 over Marcus Gram Petersen og Frederik Justesen.
1. doublen blev jævnbyrdig og langtrukken, før Birkerødparret Christian og Gustav vandt med 10:8 i matchtiebreak over Jonas Luetjen og David Dark Hansen. (7:6, 4:6, 8:10 med Rødovres score nævnt først).

Stillingen i 1. division Øst er nu den:
at Birkerød fører med 28 points som nr. 1 med Rødovre på 2. pladsen med 25 points.

Et par af de øvrige kampe kunne ikke afvikles, hvorfor vi alle må gætte lidt på mulighederne for holdet næste weekend, hvor den sidste kamp i turneringen afvikles.
Følg stillingen på hjemmesiden i takt med, at resultaterne indløber.

På billedet øverst ses David Dark Hansen, Jonas Lütjen, Jonas Schwarz og Marcin Gosieniecki. Rasmus Schwarz gik fra efter singlen for at nå at passe en nattevagt som læge.

Følg den sidste hjemmekamp for divisionsholdet næste lørdag mod Øresund:
Øresund Tennisklub med Carl Bergman – tidligere tourspiller og spillende træner for Øresund – kommer på besøg: Vi trækker atter på Jonas Lütjen, der herunder blev foreviget på hovedbanegården ved Istedgade-indgangen. Og med en 60 år gammel Wimbledonketsjer, som vi brugte som kendetegn. Han spiller dog med en moderne ketsjer lørdag den 5. september kl. 10.00. 
Og du kan tillige forvente at se Rasmus Schwarz, Jonas Schwarz, David Dark Hansen og Marcin Gosieniecki i stærkeste form denne sæson. Vi ser frem til en endnu en seværdig kamp!