Voksenintroduktion og familietennis

Voksenintroduktion
Start den 10. maj eller 7. juni i Rødovre Tennisklub

Har du lyst til at prøve tennis … eller har du tidligere spillet og overvejer at starte igen … eller spiller du tennis og overvejer, om det skal være i Rødovre fremover … eller …

Tennis er sjovt, det er god motion, det er krævende, det er hyggeligt … har du lyst til at prøve eller er du parat til at genoptage tennis, så har vi her et attraktivt tilbud til dig. Introduktionen strækker sig over 4 gange, hvor du af klubbens trænere får lært grundlæggende tennisteknik og intro til spillet i det hele taget. Klubben udlåner gerne ketsjere (som det er muligt at købe for attraktive priser!).
Der lægges vægt på at få skabt netværk og grupper, således at du kan finde sammen med andre glade spillere på dit eget niveau.

I forhold til situationen med Corona beder vi om, at du tilmelder dig – og at du ellers sørger for at holde passende afstand og tage hensyn til dine medspillere.

Eventuelle spørgsmål kan stilles på forhånd til Christian Østergaard – chr.oestergaard@gmail.com – 26 25 59 30

31. maj: Der er ikke flere ledige pladser på holdet med start den 7. juni. Kontakt evt. Christian Østergaard hvis du er interesseret i at afprøve dine tennisfærdigheder.

Familietennis
Den 14. og 21. maj i Rødovre Tennisklub

Spil tennis med dit barn, få tennistræning for hele familien
– og få gode oplevelser sammen
– fredage 16-18 i Rødovre Tennisklub

På banerne spiller børn og forældre sammen – og sammen med de to trænere.

Det primære mål med familietennis er, at børn og forældre har det sjovt og får gode oplevelser sammen, samtidig med at de får lært at spille tennis
– et delmål er at børnene (og de voksne!) bliver så glade for og så gode til tennis, at de meget gerne vil spille med andre børn og indgå på klubbens øvrige hold.

Om muligt inddeler vi holdene efter børnenes alder, hvor yngste gruppe (FAM1) er 5-8 år og ældste gruppe (FAM2) er 9-12 år.
Klubben udlåner ketsjere (som det er muligt at købe for attraktive priser!) – et krav er tennissko eller relativt flade sko, da de nyanlagte grusbaner kan være sårbare.

I forhold til situationen med Corona beder vi om, at I tilmelder jer – og at I ellers sørger for at holde passende afstand og tage hensyn til medspillerne.

Eventuelle spørgsmål kan stilles på forhånd til Christian Østergaard – chr.oestergaard@gmail.com – 26 25 59 30

Klik her for tilmelding til familietennis.