Blandede resultater fra eliteholdene

Rødovres 1. div. herrer i tennis vinder 4:2 over KFUM

Uden tilskuere, referee og holdleder vandt Rødovres herrer med 4:2 over KFUM. I det tilsvarende opgør udendørs denne sommer vandt KFUM med hele 5:1! To af Rødovres sejre denne gang kom hjem i match tiebreak, så jævnbyrdigheden var udtalt. I udendørsturneringen var der 3 MTBs, som alle faldt ud til KFUMs fordel.

De nye Covid-19-retningslinjer kræver, at der højst er 10 personer til stede i hallen, så tilskuere, officials og andre interesserede måtte følge kampens udvikling pr. SMS og telefon fra spillere inde i hallen.

Kampene mod KFUM er efterhånden blevet et lokalopgør, der normalt ville tiltrække entusiastiske tilskuere. Men Covid-19 har sat sig på alle tilskuerpladserne.

Resultatet skyldes en gedigen holdindsats over hele linjen. Rødovres tyske spiller Jonas Lütjen leverede et mesterstykke ved at slå KFUMs svenske topspiller Marius Ruzgas både i single og i 1. herredouble sammen med Rasmus Schwarz.

Jonas Schwarz og David Dark Hansen holdt deres singler, medens Rasmus Schwarz tabte sin single og Jonas Schwarz og Marcin Gosiniecki tabte 2. doublen.

Detailresultaterne kan findes på Dansk Tennisforbund resultatside her.


2. divisionsholdet for damer holder stand med 2:4 i Holbæk

I Holbæk tabte Rødovres bedste damer 2:4 i en jævnbyrdig kamp i 2. division Øst. Godt klaret, da vi stillede op med to reserver.

Sofie Vindberg Nielsen vandt sin single og trak 1. doublen hjem sammen med Trine Bjergbakke
Anna Salquist Stille var i matchtiebreak i 2. singlen mod Amalie Feldskou, hvor hun tabte 5:10.

Flere detailoplysninger her.

Liga 2-holdet for damer tabte også 2. kamp stort: 0:6 mod KB III.

Resultaterne for de enkelte kampe kan ses her.

I takt med, at vi får stabilitet på 1. holdet, bliver vi i stand til at stille et stærkere ligahold.


De tre ligahold for herrer

Liga 2-holdet fik en sæk på 0:6 mod Lyngby. Men med i vurderingen skal det, at det er Lyngbys reserver til deres hold i elitedivisionen. I udgangspunktet ligger Lyngbys hold derfor en række over vores næstbedste spillere.

Men i et par af kampene fulgte vores spillere Lyngbys ditto til dørs. Se detailresultaterne her.

Liga 3-holdet vandt 4:2 over Greve og de to tabte kampe var endda i match tiebreak.
Resultaterne findes her.

Det nye liga 4-hold var oversidder, men detaljerne i 3:4 nederlaget mod Køge IV sidst kan aflæses ved at klikke her.

Det er opmuntrende, at vi alt-i-alt har 20-25 elitespillere til træning på herresiden og nu kan mønstre 4 hold, som alle har tilstrækkeligt med reservespillere.