Divisionsholdene: damerne vinder, herrerne taber

Divisionsdamerne i top, herrerne tabte topopgør mod Virum 2:4

Klubbens to bedste hold var i kamp lørdag den 13. januar.

Det talentfulde damehold holdt tungen lige i munden og vandt ude 5:1 over Øresund. Opgøret var tæt, men der blev kæmpet over hele linjen.

Herreholdet mødte Virum-Sorgenfri hjemme. Vandt holdet over Virum, ville Rødovre fortsat være med i oprykningskampen mod elitedivisionen. Men Virum satte tingene på plads og fører nu rækken. Rødovre skal fokusere på at skaffe sig de nødvendige points de sidste tre kampe.

Marcin havde følgende frontberetning fra damernes kamp mod Øresund:

“Jeg var meget bekymret før kampen, da der var flere skader inde i billedet hos Sofie, Ema og Clara. På trods af det sene spilletidspunkt – kl. 17-23 lørdag aften – ankom spillerne i godt humør med en stærk vilje til at vinde.

Sofie vandt i to sæt og holdt fokus igennem hele kampen. Modstanderen var en svensk spiller, ubesejret i denne sæson. Ema på anden singlen tabte i match tiebreak 7:10 efter meget spændende og modigt spil. Hun er en fighter med hjerte for tennis, Clara vandt efter at være bagud 3:6, 0:3, og vandt dernæst mange partier i træk samt match tiebreak. Det kalder jeg kampvilje. Jasmin vandt sin single og fandt sit spil efter et meget tæt første sæt. Hun har opbygget selvtillid og spillede flyvende til sidste bold.

Begge doubler var tætte, men på det tidspunkt fik vi også Einar som coach, så vi hver især kunne fokusere på en kamp. Vi holdt en god balance imellem godt humør og maximalt fokus. Da vi konstaterede, at Holte tabte deres 4. runde kamp, gav det os mulighed for at komme helt til tops i puljen. Dermed fører vi puljen med endnu større appetit på at komme i elitedivisionen. Men vi tager et skridt ad gangen og holder topfokus i de 3 resterende kampe.”

Læs mere detaljerede kamprapporter her.

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub