Herrerne rykker ned i 1. division

Rødovres herrer er tilbage i 1. division efter 1:5 mod HIK lørdag.

Rødovre rykkede ud af elitedivisionen i tennis lørdag den 14. august – kl. 16.15 for at være helt præcis! Da tabte George Von Massow og Jonas Luetjen deres matchtiebreak 7:10 i herredouble 1 mod HIKs svenske ATP-spiller Filip Bergevi og den danske mester udendørs Valdemar Pape.

5 minutter senere tabte Rasmus Schwarz og Alexander Schou herredouble 2 med samme cifre i match tiebreak. Havde Rødovre vundet disse to MTBs, havde holdet fået 18 points totalt og Hørsholm Rungsted Tennisklubs herrer var rykket ned i stedet.

Ærgerligt, at klubbens bestræbelser på af forblive i elitedivisionen ikke lykkedes, men alt-i-alt en fornem debut i Elitedivisionen, som klubben har lært meget af.

Mange tak til spillerne, cheftrænerne og de mange medlemmer i klubben, der har fulgt holdets kampe igennem sæsonen. Resultatet blev 1:5, men meget lige med 53-58 i partier. Regn forlængede kampen 75 minutter, så mange interesserede landet over ventede på det endelige resultat fra Rødovre.


Vand på bane 3

HIK kom med i slutspillet på bekostning af Lyngby & Hørsholm-Rungsted bevarede pladsen i elitedivisionen i stedet for Rødovre.

Se slutstilling ved at klikke her.