Holdturneringen sommeren 2019 – Veteranholdene

Veteran 50+ 1. Holdet, 2. division

“De kan bare vente sig til vi har hjemmebane…!”

Tennis-Øst holdkampe mod nye modstandere og i en ny form – nu med hjemme- og udekampe mod de samme modstandere, som i de fleste andre holdspil. Det var jo spændende nyt fra den nye (og meget naturlige sammenslutning!) af tennisunionerne.

Roskilde kendte vi på forhånd, det er tradition. Der er revancher på spil begge veje … gennem de sidste 40 år har alle prøvet at spille og tabe til Kurt! Men Dragør og Taarbæk var nye for os. Og nu var der så både udekampe og hjemmekampe. Man fik jo lyst til at sige, som da man var dreng på fodboldbanerne – og havde tabt: “De kan bare vente sig…!”

Det viste sig at tre af holdene var yderst jævnbyrdige – og Dragør burde være placeret 1-2 rækker under. Til gengæld var det meget spændende kampe mod Roskilde og Taarbæk. I Rødovre har vi en god og bred trup – i samarbejde med det andet 50+-hold er vi rigeligt kvalificeret til 2. division (kun holdlederen har rundet det næste skarpe hjørne opad) – men alligevel var sæsonen lidt for meget præget af rejser og skader ti,l at vi kunne spille med om oprykningen. Således så Frank vist samtlige europæiske hovedstæder via sit arbejde i løbet af foråret … og af skulderskader havde vi tre (!).

Vi skal realistisk heller ikke op i en højere division. Taarbæk tog oprykningen – men vi slog dem på hjemmebane!

Mindeværdigt var det:

  • … da Ann-Louise kæmpede mod hedeslag, træthed og en sur modstander i sin single på en meget varm dag mod Roskilde … og var tæt på kollaps og nederlag – hvorefter en pause og et par bananer og par flasker vand på forunderlig vis bragte hende tilbage i den lange kamp – og til sejren! Efterfølgende vandt hun også doublen med Fumiko. Så flot, damer!
  • … da Henriette og Ann-Louise vandt sæsonens flotteste kamp – damedoublen mod mesterskabsparret fra Taarbæk! 7-6 7-6.
  • … at vi flere gange spillede med spillere som kun server underhånd (skulderskaderne!) – endda også på 1.-single
  • … at Johannessen kunne lade sig operere i knæet og kun sidde over én kamp
  • … med de mange match-tiebreaks. Det er ikke vores speciale. Holdlederen gik således efter 3 matchbolde ned med et 13-15-nederlag!
  • … at vi med lethed satte tingene på plads i placeringskampen 7. sep. mod Hareskov-Værløse.

Det har været en god sæson med gode kampe og gode træninger – masser af godt samvær garneret med drillerier og stikpiller – det har været nemt at være holdleder! Hvis ikke en fyring venter, ser holdlederen frem mod både vintersæsonen og næste sæson.

Stort til lykke med den suveræne sejr og oprykning til Rødovre 2 i +50.

Med sportslig hilsen

Christian Østergaard

 

Veteran 50+ 2. Holdet

Oprykning til 3. division
Holdet har bestået af en fast gruppe, men vi har været nødsaget til, at låne spillere fra motions-/golden ageholdene nogle gange. Tak for deres hjælp, så vi kunne stille fuldt hold.

Vi har haft lidt småskader, men ikke værre end, at alle er blevet klar igen. Vi har vundet alle vores kampene på nær en, som blev uafgjort, og rykker op fra 4. division til 3. division fra næste sommer.

Her vil vi få mere modstand, end denne sommer har budt på. Vi har en hel vintersæson foran os til at gøre os bedre og klar til næste sommers hårdere konkurrence.

Vi sluttede sæsonen af med at spille mesterskabs finale mod Sorø, efter den strålende udendørs turnering. Det blev desværre 6-2 til Sorø.

Hård træning til indendørs
I den kommende indendørs sæson, har vi det mål, at vi ikke ender på næstsidstepladsen. Det var nemlig sidste vinters resultat, så vi må i gang med træningen indendørs, så vi kan være klar til start sidst i oktober.

Så skal vi prale lidt, har vi den spiller i klubben, der har vundet mest ved at deltage i 10 kampe og vinde dem alle.

Holdkaptajn

Helle Cari Christensen.

 

Veteran 40+ holdet, 6. division

Veteran 40+ fik en godkendt udesæson.

Vi var i pulje med B93, KB og ATK. Ingen af vores holdkampe blev vundet, men vi lever højt på de enkelte sejre vi fik i kampene.

Det må erkendes, at modstanderne ofte er spillere, der har spillet fra barnsben, mens de fleste af vores spillere er startet i en sen alder. Det betyder, at de fleste lige er niveauet over os, men vi kan trods alt spille med i de fleste kampe.

Vi kæmper videre og håber at hive nogle sejre hjem næste år. Måske er vi heldige at ende i en lettere række – man har lov at håbe.

Mikkel Krogh

Holdkaptajn på det nye veteran 40+ hold