HS1 mod Fruens Bøge i Espelunden 9. juni

Fruens Bøge spiller i Espelunden onsdag den 9. juni kl. 15.45-20.00.

Den anden hjemmekamp i elitedivisionen for herrer denne sommer er mod Fruens Bøge fra Odense – oprykker sammen med Rødovre. Klik her for at følge resultaterne på dagen.

På denne Facebookbegivenhed kan du holde dig opdateret frem mod kampen – og invitere andre med.

Kampen foregår onsdag den 9. juni kl. 16-20. Der er plads til 75 tilskuere fra Rødovre, da vi på grund af forsamlingsforbuddet skal holde tilskuertallet nede. Tilmeld dig på formularen længere nede på siden, så du kan se kampen på nærmeste hold på banerne 3-6 (kvittering for tilmelding er din adgangsbillet).

Sidste frist for tilmelding mandag den 7. juni kl. 20.00.

Fruens Bøge ligger sidst med 1 point efter tre kampe. Rødovre har 10, men kampen mod Fruens Bøge skal vindes, hvis Rødovre skal bevare chancen for at fortsætte i elitedivisionen næste år. Få inspiration af opslag i Tennisavisen den 24. maj ved at klikke her

Til de tilmeldte vil der være vand og kaffe foran klubhuset. Spillere, ledere og andre involveret i kampens afvikling må som de eneste være på 1. sal i klubhuset på balkonen udenfor. Alle andre skal opholde sig uden for klubhuset og overholde de normale Covid-19-retningslinjer. Der er 50 klapstole til låns i tilslutning til de normale borde-/bænkesystemer (Maksimalt 4 personer i hvert hjørne af bord-/bænkesystemerne). Adgang til toiletter i klubhuset via hovedindgangen.

Præsentation af spillere, referee og holdkaptajner sker kl. 15.45 på bane 5 foran klubhuset. Orientering om kampprogrammet sker også her. Der spilles på banerne 3-7.
TV-transmission foregå fra kl. 15.45

PS: Der vil være vagt mod Espelunden og parkeringspladsen, så vi overholder forsamlingsloftet.


Rødovreholdet fra kampen imod Gentofte den 22. maj.