Opdateret 29/3: Konflikt vil lukke idrætsanlæg

Opdatering 29. marts:

Forligsmand Mette Kristensen udsætter konflikterne

Det forlød sent onsdag aften den 28. marts på flere danske TV-kanaler, at de varslede konflikter udsættes i to uger. Med udsættelsen kan konflikten tidligst begynde på femtedagen efter udløbet af de 2 uger, det vil sige strejke den 22. april 2018 og lockout den 28. april 2018. Forligsmanden, som er en kvinde, kan dog også inden for de to uger erklære forhandlingerne for afsluttet uden resultat, og så kan en konflikt træde i kraft på femtedagen efter denne beslutning.

Så med denne melding, kan alle brugere fortsat godt reservere banetider fra den 4. april og senere, indtil vi har en ny melding om, hvad der sker med forligsforhandlingerne på arbejdsmarkedet.

Mvh.
Bestyrelsen

 

Klubben er af Rødovre Kommune blevet gjort opmærksom på, at hvis der udbryder konflikt på det kommunale område, vil det få mærkbare konsekvenser på idrætsområdet allerede fra den 4. april.

For Rødovre Tennisklubs vedkommende vil det betyde, at hallen vil være lukket fra den 4. april.

I bestyrelsen er vi naturligvis kede af at det får så drastiske konsekvenser for RT’s medlemmer, men der er desværre intet vi kan gøre ved en arbejdsmarkedskonflikt.

Underretningen fra Rødovre Kommune kan ses ved at klikke her.

Se evt. også kommunens hjemmeside her.

Bestyrelsen følger med i udviklingen så godt som muligt, og vil løbende udsende information, når der er nyt.

Mvh.
Bestyrelsen