Læs om alle sommeraktiviteter her

Hen over sommeren vil tennisklubben summe af aktivitet, og der er forhåbentlig noget for enhver smag. Nedenfor kan du se en liste over aktiviteterne, og tilmelde dig hvis tilbuddet er noget for dig.

Motionisttræning.
Der udbydes 4 gange almindelig motionisttræning på 3 baner med 3 trænere kl. 18.00-19.00 om onsdagen med maksimalt 12 deltagere på følgende datoer: 30.  maj, 6. juni og 13. juni og 20. juni.
Pris: 345 kr.
Sidste frist for tilmelding er søndag den 20. maj.
Tilmeld dig her.

HEAD tennis-shop ved Ketcher-Xperten
14. maj og 11. juni møder Ketcher-Xperten op ved klubhuset med et stort sortiment af HEAD produkter.
Læs mere her.

Husk Mix-double motionistturnering i pinsen.
Tilmeld dig her.

Tøsecup fredag den 25. maj.
Det vil glæde os at se rigtig mange damespillere denne aften, som afsluttes med fællesspisning. Alle kan være med uanset niveau. Forventet starttidspunkt kl. 17.30.
Der åbnes snart for tilmelding – hold skarpt øje med hjemmesiden.

Tennisskoler.
Hen over sommeren afvikler klubben 3 tennisskoler. Vi starter i uge 27 med en åben skole for børn og unge, hvor alle kan deltage – medlem eller ej.
Læs mere om dette arrangement her.
Tilmelding kan ske her. Sidste frist for tilmelding er den 15. juni.

I uge 32 er der igen tennisskole for børn og unge – denne gang primært for klubbens medlemmer. Du kan læse mere om arrangementet her. Vi åbner for tilmelding mandag den 25. juni – hold øje med hjemmesiden.

3.-5. august er der tennisskole for voksne motionsspillere. Du kan læse mere om arrangementet her, og tilmelde dig her. Sidste frist for tilmelding er fredag den 20. juli.

Mvh. Bestyrelsen