Opdateret: Spil tennis i skoletiden på Valhøj Skole

På Valhøj Skoles idrætslinje kan eleverne dyrke deres sportsgren samtidigt med, at de går i skole og udvikler sig fagligt.  Står du over for at skulle begynde i 7. klasse, har du hermed chancen.

Der er dog ikke specifik tennistræning i skoletiden på idrætslinjen. Hvis man bliver optaget på idrætslinjen som tennisspiller, morgentræner man på den fysiske træningslinje, som er den generelle linje, der henvender sig til udøvere i idrætsklasserne, der dyrker en anden sportsgren end dem, hvor vi tilbyder idrætsspecifik træning (håndbold, fodbold, ishockey, taekwondo og kunstskøjteløb). Formålet med den generelle linje er, at morgentræningen skal være med til at udvikle og styrke udøverens basale, fysiske færdigheder, så det kan få betydning for udøverens præstationer i egen sportsgren. I træningen vil der f.eks. være fokus på motorisk træning, styrke, smidighed, balance og koordination.

Hvis man søger til den kommende idrætsklasse på 7. årgang med skolestart efter sommerferien er der ansøgningsfrist d. 1/3 2019, hvor det er obligatorisk at have deltaget i en prøvetræning forinden. Prøvetræning bookes hos Tenna Terney – cn20873@rk.dk. I vores nuværende 7. klasse på idrætslinjen er der ingen pladser.

Læs evt. mere på skolens hjemmeside og/eller facebookside.

Drøft eventuelt muligheden med trænerne i klubben – Einar Schwarz og Marcin Gosieniecki.

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub