RT på Rødovredagen

5 tennisherrer og en dame til Rødovredagen i går

På Rødovredagen den 7. september deltog vi som tidligere med minitennis.

Kristoffer Kreiberg og Jacob Schwarz bistod Marcin Gosieniecki med at afvikle dette på asfalten imellem Rødovre Centrum og Rådhuset. Ca. 100 børn og nogle forældre ”slog til Søren”. Vi må forvente, at 10-15 af disse kommer forbi klubben de næste 14 dage for at få prøvetræning og måske blive medlem senere.

Bent Ovisborg og Poul Lundberg tog sig af de administrative opgaver i teltet eller på pladsen som sådan. Bent fik dog anledning til at give Jacob en lektion i minitennis med skumbolde. Den ”gamle” kunne stadig begå sig, men banen er jo heller ikke så stor.

Fornemt besøg af Liv fra Nykøbing F

Rasmus Schwarz ledsagede datteren Liv til hendes første Rødovredag. Alle herrerne fra Rødovre Tennisklub stod i kø for at blive fotograferet sammen med hende, så dette besøg må også omtales her.

En stor tak til Bent Ovisborg, Jacob Schwarz, Kristoffer Kreiberg og Marcin Gosieniecki for indsatsen lørdag eftermiddag!

Den vil medvirke til at få endnu flere til at spille tennis i klubben. Vi skal dog nok ikke vente, at de alle rejser 120 KM som Liv for at deltage!