RT veteraner vinder DTF-CUP

Rødovres veteraner henter endnu en pokal til klubben.

Rødovre vandt i weekenden DTF Cuppen i mix rækken ved et final 4 stævne i Fruens Bøge Tennisklub i Odense. Sejren blev hentet hjem efter en tæt semifinale mod de fynske mestre og en sikker finalesejr over puljevindene fra Jylland.
Holdet bestod af Henriette Laursen, Ann-Louise Sølver Pedersen, Chr. Østergaard og Klaus Pedersen.
Søndagens finale blev indledt med en singlekamp mellem Chr. Østergaard og Peter Duelund fra Skive. ”Puha….den var dælme hård” fortalte Christian efter kampen. ”Jeg har jo selv slået mine ungdomsfolder i Skive, så jeg lod mig ikke narre af den vestjyske lune og et super defensivt spil – der skulle virkelig arbejdes for sejren”. Cifrene lød på 6-4 / 6-4 i Christians favør.
Henriette Laursen fortsatte holdmatchen med en single mod Ann Dueholm, ligeledes fra Skive. Sejren blev her sikkert kørt hjem med 6-1 / 6-1.
Den samlede sejr var altså i hus inden den afsluttende mixed double og her var gassen gået af ballonen. Kun 5 partier i alt til Rødovre. Spillerne havde nok her tankerne et andet sted, nemlig en pokal fyldt med boblevand!

DFT Cuppen arrangeres af Dansk Tennisforbund og omfatter seniorspillere fra 2. division og lavere rækker. Der spilles indledende puljeturneringer på Sjælland, Fyn og Jylland og en landsdelsfinale i Odense.

Tillykke til de glade vindere!