Seneste resultater fra eliteholdene

Damedivisionsholdet klarer sig fortsat godt – 2:4 ude mod Greve

Damerne i 2. division Øst fik atter et godt resultat, da udekampen mod Greve blev vundet af Greve med 4:2
Sofie Vindberg var suveræn mod Hannah Winding Mollerup med to gange 6:1 i 1. singlen. I 1. doublen vandt hun og Anna Salquist Stille med 10:7 i MTB efter 5:7, 6:2 i de to første sæt.
I de øvrige kampe endte det med Greve-sejre (Greve-spiller nævnt først):

  • Oline Skovgaard vandt med 6:1, 6:4 mod Anna Salquist Stille i 2. damesingle,
  • Louiza Wanjiru Toft vandt med 7:5, 6:3 over Aino Rudebeck i 3. singlen,
  • Og endelig gav Gabriela Mincheva Hansen Sitti Magambo en ”brille” med to gange 6:0 i 4. singlen.

Flot kæmpet, når man betænker, at Rødovreholdet måtte stille med to reserver. Ligger nu midt i rækken. Næste kamp i slutningen af januar.
Klik her for at se stillingen.

Herredivisionsholdet var suverænt mod Farum: 6:0 hjemme lørdag

Lørdag spillede holdet hjemme mod Farum med følgende resultater:

  • Jonas Lüetjen vandt 2 gange 6:1 over Niels Leth Jargin,
  • Rasmus Schwarz tilsvarende 6:3, 6:1 over Mads Møller Haase,
  • Jonas Schwarz med 6:2, 6:1 over Gaspard Strauss,
  • Og David Dark Hansen med 6:1, 6:0 over Frederik Könnecker.

Første herredouble endte med 6:2, 6:3 til Jonas Lüetjen & Rasmus Schwarz mod Niels Leth Jargin & Frederik Könnecker. I den sidste double var Jonas Schwarz & Marcin Gosieniecki presset ud i match tiebreak mod Mads Møller Haase og Gaspard Strauss. MTB blev vundet 10:7 efter 6:3, 6:7 i de to første sæt.
Alt-i-alt en suveræn indsats mod nr. 8 i rækken, Farum. Den samlede stilling viser, at Rødovre har topopgør mod B 93 ude lørdag den 28. november. Klik her for at se stillingen.

På billedet øverst holdopstillingen til kampen mod Farum: Jonas Schwarz, Marcin Gosieniecki, Jonas Lüetjen, David Dark Hansen og Rasmus Schwarz

Øvrige elitehold kæmper for placeringen i rækkerne

Liga 2-holdet for damer tabte den tredje kamp med 0:6 mod ATK II. Først når opstillingerne bliver konstante på 2. divisionsholdet, får liga 2-holdet en rimelig chance for at slå an. De spillere, der deltager, får relevant kamptræning.

Liga 2-holdet for herrer tabte 2:4 ude mod ATK III. Det var en match med tre MTB, hvoraf Rødovre vandt de to. Holdet følger godt med i rækken og har en god chance for at sikre sig en fast plads i en række præget af de store klubbers divisionsreserver.

Liga 3-holdet tabte 0:6 hjemme mod Gentoftes III-hold. Holdet fulgte godt med og har pæne chancer for at forblive i rækken, når de to sidste kampe spilles efter nytår.

Liga 4-holdet tabte 0:6 i Hillerød. Det er vort nye hold, som skal lære at spille sammen i en holdkamp. Så godt, at holdet hænger på. Mangler 3 kampe efter nytår.

Veteran- og motionisthold

Der er afviklet så få kampe, at vi først bringer resultater senere på sæsonen. Men du kan klikke frem til, hvilket hold du vil følge her.

Vi deltager med 3 veteranhold, 4 motionisthold og 2 Golden Age-hold. Der er sket indskrænkninger i kampafviklingen flere steder, så vi priser os lykkelige over, at der kan gennemføres kampe i det hele taget.