Støt Team Fred med din stemme

Stem venligst på Virum-Sorgenfri Tennisklub herunder.

De kom med Team Fred-projektet til Rødovre, skubbede til os så vi er med i det sammen med Valhøj Skole og nu har klubben sammen med DGI fundet fondsmidler på 100.000 kr. til at komme endnu længere ud i landet efter sommerferien!
Det tager så kort tid at sætte det rigtige kryds!

Afgiv din stemme her.

Mere information om Virum-Sorgenfri Tennisklub og Team Fred:

Virum-Sorgenfri Tennisklub – og TEAM FRED er med i kampen om DM-titel – DM i rekruttering.
Virum-Sorgenfri Tennisklub er en af de ni idrætsforeninger fra hele landet, der igennem det seneste år har knoklet for at aktivere børn og unge med handicap i foreningsidrætten i konkurrencen DM i rekruttering.
Der dystes om 25.000 kr. Hvis vi er så heldige at vinde, vil midlerne blive fordelt ud på de klubber (tennis og padel), der ønsker at være med i vores fællesskab.
Konkurrencen afgøres den 21. april 2020 – og alle har mulighed for at hjælpe dem på vej.
Målsætningen forud for konkurrencen var at etablere et TEAM FRED-hold i klubben samt at få udbredt projektet, så flere klubber bliver rustet til at lave tennis for børn med ADHD og autisme i samarbejde med specialskoler.
Projektet er nu udbredt til yderligere tre tennisklubber, der har oprettet hold, og Virum-Sorgenfri Tennisklub har selv fået 16 nye medlemmer.
i 2019 fik vi 140 børn på banen i forskellige klubber og alle klubber og nye klubber står klar til at tage i mod børn med særlige behov, når vi starter op igen til udendørssæsonen.
Alle kan stemme, så det er muligt for alle at få indflydelse på, om Virum-Sorgenfri Tennisklub skal videre til finalen i DM i rekruttering.
Afgørelsen er nemlig todelt og indledes med en afstemning, hvor alle kan stemme på det initiativ, de synes fortjener at vinde.
Der er mere information på Parasport Danmarks facebook-side eller via forbundets hjemmeside parasport.dk.
Afstemningen starter den 3. april kl. 12:00 og løber frem til den 16. april kl. 23:59. Blandt de tre initiativer, der får flest stemmer, udpeger en jury den endelige vinder af konkurrencen og de 25.000 kroner. Vinderen afsløres den 21. april 2020.