Tennis på Rødovredagen

Tennis på Rødovredagen samt nyt medlem i samme forbindelse

Tennisklubben deltager på Rødovredagen den 2. september kl. 13-17 med tre unge trænere med vores yngste hovedtræner, Trine Bjergbakke, i spidsen.

På en gangsti tæt ved Rådhuset kan rigtigt mange børn og voksne få afprøvet deres færdigheder igennem en gang minitennis. Typisk benytter imellem 100 og 200 deltagere i Rødovredagen sig af denne mulighed.

Hvis barn som voksen får lyst til at prøve tennis for alvor, henviser vi til flg. opdaterede annonce, der giver tre kanaler ind i klubben, hvis man skal have teknik eller spilforståelse på plads igennem træning:

  • Marcin Gosieniecki og Einar Schwarz på junior- og eliteområdet,
  • Christian Østergaard for voksne motionister.

I begge forløb har vi adskillige persontilpassede forløb klar, så længe ønskerne kan imødekommes. I flere af disse er der gratis prøvetræning eller et introduktionsforløb klar, som vi tilbyder resten af udendørssæsonen. Officielt lukker vi ned ude den 30. september, men visse forløb kan forlænges frem til efterårsferien. Hvordan afklares via henvendelse til Marcin, Einar eller Christian.

Annoncen bringes i Rødovre Lokalnyt samt nabobladet i Glostrup i denne uge. Dertil lægges den for første gang op som bannerannonce 2 uger på Sjællandske Medier, der har flest daglige visninger efter de nationale TV-stationer. Annoncen kommer også op som plakat i Klubhuset. Trænerne får 200 A5-fliers af samme til anvendelse på Rødovredagen og under besøg af p.t. 15 skoleklasser fra folkeskoler i Rødovre samt Rødovre Gymnasium.

Hvis man er erfaren tennisspiller, kan man indmelde sig elektronisk i klubben via bookingportalen på hjemmesiden.

PS: Kender I nogle, der overvejer at gå i gang med tennis hos os, kan I henvise til opslaget/annoncen.

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub