Ibrugtagning af de nye baner

IBRUGTAGNING AF RED PLUS BANERNE UDENDØRS 2024 SKER SÅLEDES!

Til medlemmer i Rødovre Tennisklub samt andre brugere hos Aktiv Fritid og RKS:

Fra Kommunens byggeansvarlige er banerne stillet til rådighed for udendørssæsonen 2024 med virkning fra fredag den 19. april. Dette skete uventet hurtigt her til sidst, hvorfor vi ikke har alle detaljer omkring sæsonstarten ude afklaret. Men det arbejder Idrætssekretariatet og vi kraftigt på.

Som bekendt skal banerne gøres helt klar til spil. Men det ser ud til at være mindre omfattende end ventet. De efterhånden 30 medlemmer, der har prøvet at spille på banerne 8 og 9, roser banernes kvalitet til skyerne.

Med udgangspunkt i vores erfaringer fra ibrugtagning af bane 8 og 9, er planen for brug af banerne således:

Fra mandag den 22. april til onsdag den 1. maj gælder følgende:

  • På banerne 1, 2, 8 og 9 kan der spilles single eller double. Fri reservation bliver mulig i tidsrummet kl. 10-24 på hverdage; fra kl. 6-24 i øvrigt,
  • På banerne 3, 4, 5, 6 og 7 må der kun spilles double. Fra den 29. april er der frit spil som på de første 4 baner. Også her gælder det i tidsrummet kl. 10-24 på hverdage.

VIGTIGT OMKRING BANEKLARGØRING:

  • BANERNE SKAL VANDES, MEN KUN I 10 MIN.,
  • DE FEJES EFTER BRUG – HELT NED TIL HEGNET I BEGGE ENDER OG SÅ LANGT UD TIL SIDERNE SOM MULIGT.
  • HVIS DU KAN SE TÆPPET UNDER GRUSET, SKAL SPILLET STOPPE OG MEDDELELSE GIVES TIL EINAR (2862 7873) SÅ DET KAN BLIVE UDBEDRET HURTIGST MULIGT.
  • BLIVER DER SPILLET PÅ TÆPPET, ØDELÆGGES BANEN.

Mandag den 22. april bliver de elektroniske låse monteret. Adgang til banerne og klubhuset vil fra da af kun ske med den nye udendørs nøglebrik, som mange har erhvervet sig allerede. Torben Sejer vil, når træningsforløb og turneringskampe udendørs er planlagt, frigive alle baner til fri reservation.

Hermed indleder vi således sæsonen 2024 udendørs. Vi fik ikke en standerhejsning med i hastværket til sidst: Men vi håber og forventer, at så mange som muligt kommer i gang med sæsonen udendørs. Og dermed hjælper med at få de nye baner gjort helt klar til spil.

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub